آموزش برنامه نویسی پایگاه داده در جاوا
امروزه نیاز به ذخیره اطلاعات و بازیابی و دسترسی به آنها در دنیای برنامه نویسی بسیار احساس می شو.د به گونه ای که در حال حاضر بیش از 80 درصد از برنامه هایی که نوشته میشوند نیاز به ذخیره و بازیابی اطلاعات را دارند.از این رو شرکت ها و کمپانی های مختلف نرم افزاری در سراسر دنیا خود را ملزم به ساخت دیتابیس های مختلف جهت ذخیره اطلاعات نمودند که بتوان اطلاعات را درون آنها ذخیره نمود، به آنها دسترسی داشت، در میان آنها جستجو کرد، توابع مختلف را بر روی اطلاعات اجرا نمود، سرعت دسترسی به اطلاعات را افزایش داد و...
فیلم آموزشی کار با پایگاه داده در جاوا Java
امروزه نیاز به ذخیره اطلاعات و بازیابی و دسترسی به آنها در دنیای برنامه نویسی بسیار احساس می شو.د به گونه ای که در حال حاضر بیش از 80 درصد از برنامه هایی که نوشته میشوند نیاز به ذخیره و بازیابی اطلاعات را دارند.
از این رو شرکت ها و کمپانی های مختلف نرم افزاری در سراسر دنیا خود را ملزم به ساخت پایگاه داده های مختلف جهت ذخیره اطلاعات نمودند که بتوان اطلاعات را درون آنها ذخیره نمود، به آنها دسترسی داشت، در میان آنها جستجو کرد، توابع مختلف را بر روی اطلاعات اجرا نمود، سرعت دسترسی به اطلاعات را افزایش داد و...
حال که بستری برای ذخیره اطلاعات برای برنامه نویسان محیا شد باید سازگاری با زبان های مختلف برنامه نویسی را نیز مد نظر قرار داد. از این حیث میتوان زبان برنامه نویسی جاوا (java)را یکی از بهترین زبان ها دانست زیرا میتواند به تمامی پایگاه داده های موجود در دنیا به راحتی و با کمترین میزان نوشتن کد دسترسی داشته باشد.
در این پکیج به شما آموزش داده میشود که چگونه میتوانید با استفاده از این زبان و به راحتی به تمامی پایگاه داده های موجود متصل شده و دستورات خود را بر روی آنها اعمال نمایید و اطلاعات خود را ذخیره و بازیابی نمایید.
سر فصل مطالب:
مقدمه و توضیحات اولیه
طریقه اتصال
توضیح اتصال به پایگاه داده های مختلف
اتصال به sqlite در جاوا Java
اتصال به mysql در جاوا Java
اتصال به sql server در جاوا Java
نحوه اجرا کردن کوئری ها در جاوا Java
نحوه اجرای پروسیجر در جاوا Java
لایه بندی در جاوا Java
معماری های دو لایه و سه لایه در جاوا Java
اتصال به دیتابیس ها MySql -Sql Server- SqLite
توضیح روش اتصال به سایر دیتابیس ها به غیر از موارد توضیح داده شده در ویدئو ها
معماری های دو لایه و سه لایه جهت اتصال به پایگاه داده
نحوه ساخت ارتباط جاری میان برنامه و پایگاه داده
مثال های کاربردی و مفید
تصویر یکی از مثال های ساده
آموزش کار با دیتابیس
قسمت دوم
رشاد انصاری
-
طول دوره
1 قسمت -
فصل ها
1 -
دانشجویان
0 -
زبان
فارسی -
سطح آموزش
آسان -
وضعیت دوره
کامل -
مدت زمان
3 ساعت -
حجم
332M